Contes de tota la vida per Nadal

Gràcies al Projecte Guttemberg, un recull de llibres electrònics lliures, pensat l’any 1971 i disponible actualment a Internet, podem oferir avui, de manera gratuita, una selecció en llengua catalana dels millors contes del cèlebre escriptor danès, Hans Christian Andersen.

Entre els contes que es poden llegir en aquesta antologia destaquen «El Soldadet de Plom», «El Vestit de l’Emperador», «L’aneguet lleig» o «La donzella de la mar». Sens dubte, una recopilació d’històries interessant i que pot suposar un entreteniment molt educatiu per tots els nens que estan a les portes de començar les vacances de Nadal.

El llibre es pot descarregar en aquest enllaç.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *