Xavier Boix explica la seva renúncia com a portaveu d’ICV

Tal i com anunciava Cugat.cat la setmana passada, Xavier Boix deixarà de ser el portaveu del grup municipal d’Iniciativa per centrar-se més en les noves tasques que li han sigut encomanades a la Generalitat. No obstant això, aquest diumenge va escriure una entrada al seu blog per justificar la seva decisió i refermar el seu compromís amb Sant Cugat, ja que no abandonarà el càrrec de regidor. Simplement, delega la funció més representativa a Joan Calderón, però assegura la seva dedicació en els temes del dia a dia de la ciutat, participant dels plens municipals.

Tan de bo, que les tasques a la conselleria d’Interior no li facin perdre ni una gota del seu compromís per Sant Cugat, ja que el partit necessitarà la seva experiència a les eleccions municipals de 2011. Recordem que fa tres anys ICV va ser l’únic partit de l’oposició que va guanyar vots…

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *