Reaccions al premi de transparència de l’ajuntament

El dia en que el Grup de Periodistes Ramon Barnils organitzen la tercera edició de la Jornada de Comunicació Ramon Barnils (19:30, Museu de Sant Cugat) dedicada a la corrupció i, després del reconeixement a l’ajuntament amb el premi a la transparència de l’ONG Transparency Internacional, cal recomanar la lectura de última entrada del blog del regidor independent d’ICV, Jaume Massanés, on s’enumeren una sèrie d’actuacions protagonitzades pel consistori i que, segons el propi autor, són exemples d’obscuritat en la gestió municipal.

Val la pena llegir-la, ja que descobrirem que, moltes vegades, si ens quedem amb la versió oficial de les notícies de la nostra ciutat, podem tenir un punt de vista un pèl esbiaixat de la realitat. És cert que a l’ajuntament li han donat un premi de transparència, però també ho és que la seva transparència no és perfecte. Com en totes les ciutats, a Sant Cugat hi ha coses que no funcionen i, aquestes, el nostre ajuntament hauria d’estar obligat a comunicar-les als seus ciutadans. Esperem que aquest premi sigui un estímul per millorar en aquest sentit.

 Enllaços relacionats:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *