Mans Unides distribueix un còmic solidari

L’Organització No Governamental (ONG) ha posat a l’abast de tots els internautes una historieta gràfica per tal de sensibilitzar als més joves en temes de solidaritat i desenvolupament sostenible.

En concret, es tracta d’un còmic del periodista i dibuixant de La Vanguardia, El Periódico, Diari de Barcelona, Avui i Público, Alfons López, que introdueix en els objectius del mil·leni, proposats per l’Organització de Nacions Unides (ONU) l’any 2.000 i que, entre d’altres estableix l’eradicació de la pobresa extrema l’any 2015. Una obra que ha comptat amb el suport documental de Mans Unides, de l’economista i president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres i la cooperant internacional i membre de la Fundació Pau i Solidaritat, Paula Señán Castellano.

El còmic es pot descarregar de manera gratuïta al següent enllaç i ha rebut el suport de la revista Secundèria, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i Jústicia i Pau. Alfons López ha publicat altres còmics sobre temes socials i cooperació internacional en aquest enllaç.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *