Dos nois reparteixen samarretes per trobar feina

Aquesta setmana dos nois, l’Alexandru Trandafir i el Christian Lefler han envaït els carrers de Sant Cugat per repartir samarretes dissenyades exclusivament per trobar feina. Es tracta d’una iniciativa sense ànim de lucre (la samarreta no té un preu fix, només es demana la voluntat per fer les samarretes i poder-les repartir), patrocinada per l’empresa Visa Solar i impulsada per un dels dos nois, l’Alexandru, per buscar feina al seu amic Christian, a l’atur des de fa més d’un any.

El projecte té pàgina web pròpia, i, en aquests moments, estan buscant empreses patrocinadores que s’animin a finançar les samarretes i a donar feina a totes les persones a l’atur que hagin adquirit la samarreta. En Christian Lefler ens ha assegurat que la samarreta funciona per fer contactes i afirma que en un mes li han trucat quatre empreses, la mateixa xifra que en tot l’any passat. Val a dir també que totes les persones que obtenen la samarreta, apareixen a la seva web per tal de ser més visibles davant d’un possible oferidor de feina.

La idea va sorgir al setembre i, actualment, ja n’hi ha una vintena de persones amb aquesta samarreta busca-feina i, poc a poc s’està expandint entre els aturats del nostre país, sobre tot gràcies al poder de les xarxes socials. En aquests moments, Trabajo Project té un grup al Facebook, està a Twitter i té un grup al Linkedin.

Christian Lefler i Alexandru Trandafir

3 comentarios


  1. La veritat és que em sembla una iniciativa molt original. Ja és ben veritat que en temps de crisi surten idees noves!

    Responder

  2. Hola Mangels,Es pot dir "temps de crisis" pero jo crec que el crisis no es més que una congestió d'una tubería i nosaltres som els responsables que hem de actuar per solucionar els nostres problemes amb voluntat i sense por.Nosaltres la majoria hem de canviar les coses sense esperar que algu ho faci per nosaltres.Salutacions!

    Responder

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *