Diego Domingo canta a Pablo Neruda

El cantant de Burgos i resident a Sant Cugat acaba de llançar el seu segon videoclip, un vídeo musical inspirat en una de les cançons més destacades del seu nou disc, «El marido de Matilde». De moment, té 300 visites al Youtube , però d’aquí poc espera estar al canal 40 Principales.

Tot el videoclip, igual que el tema que li dóna nom, està dedicat al poeta xilè Ricardo Eliécer Neftalí Reyes Basoalto, àlies Pablo Neruda (Parral, 12 de juliol de 1904 – Santiago de Xile, 23 de setembre de 1973), un dels més grans del segle XX, segons el propi Gabriel García Márquez.

Diego Domingo (Burgos, 1982) és un cantautor com els d’abans, però amb el ritme i la vitalitat que exigeix la música d’avui en dia. A Sant Cugat ja ha tocat en més d’una ocasió i els santcugatencs han tingut, per tant, l’oportunitat de sentir-lo en directe a casa seva. A l’antic Cafè Belgrado (Barroc Cafè), al teatre de La Floresta o a l’emblemàtic Teatre La Unió han sonat els seus versos plens d’amor i sentiment. Perquè si alguna cosa s’ha de destacar d’aquest jove talent musical són les ganes i la passió que imprimeix en les seves creacions.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OCWt0yE9jI0&hl=en&fs=1&]

1 comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *