La Corona ‘beneeix’ el Campus d’Esade-Creapolis

Els Prínceps d’Astúries, Girona i Viana, Felip de Borbó i Letizia Ortiz, van trepitjar ahir sòl santcugatenc per tal d’inaugurar el campus de la facultat de la Universitat Ramon Llull, Esade, el primer dissenyat seguint els criteris de Bolonya, integrant el món acadèmic al de l’empresa.
L’acte es va iniciar pocs minuts després de les 5 de la tarda i va comptar amb l’assistència de nombroses personalitats polítiques com el Conseller de la Generalitat, Ernest Maragall, l’alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder o autoritats de l’estament eclesiàstic com el cardenal Lluís María Martínez i Sistach. Perquè cal recordar que el complex d’Esade-Creàpolis s’aixeca sobre els terrenys que la Companyia de Jesús té a la ciutat, al costat del Centre Borja.
Precisament d’això vaig parlar ahir mateix amb la coneguda santcugatenca Pepa Llunell, mentre esperàvem l’arribada del Príncep. De la transformació que havien experimentat uns terrenys que fa uns anys eren el pati del darrere de la residència principal dels jesuïtes a Catalunya.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *