Biyú Beauty obre les portes als santcugatencs

El centre especialitzat en perruqueria i estètica, ubicat des del passat mes de març a l’Avinguda Josep Ancelm Clavé, s’ha proposat atraure els seus clients amb una de les millors receptes per combatre la crisi: innovació. D’aquesta manera, a partir d’ara cada mes s’han proposat dur a terme alguna cosa nova als veïns de la localitat, així com cursos d’automaquillatge o jornades de portes obertes.

Precisament, el passat 29 d’octubre va tenir lloc la primera jornada de portes obertes de l’establiment on qualsevol persona podia rebre la primera sessió del tractament que desitgés de manera totalment gratuïta. Entre els diferents serveis que ofereix el centre es troben depilacions de tot tipus, massatges amb boles medicinals xineses, amb olis i canyes de bambú o amb pedres calentes, xocolaterapia o radiofreqüència entre d’altres.

A més, el negoci s’està difonent al Facebook per tal d’arribar a un públic objectiu més jove i aprofitar l’avantatge competitiva que presenta Biyú Beauty respecte la competència: el preu. La directora Marta Capdevila assegura que els seus clients es beneficien d’un estalvi del 30%, respecte a altres establiments semblants. També s’està preparant un blog per tal de poder pujar vídeos i fer més atractiu el negoci cara els clients futurs. L’horari de la perruqueria és de 10 a 20:00 de dilluns a divendres i de 10 a 13:00 els dissabtes. Les sessions d’estètica i bellesa són a hores convingudes.

D’altra banda, Biyú Beauty té externalitzat el servei d’estètica i bellesa a l’empresa Devaesthetic, que és qui li aporta el personal qualificat que du a terme els tractaments i la maquinària necessària. Així, segons va informar la fisioterapeuta Laura Gallardo Biyú Beaty utilitza l’equip de radiofreqüència d’Accent per millorar les línies d’expressió de la cara i treure flacciditat de la resta del cos, la màquina de làser diode de Lightsheer per depilació, entre d’altres, i l’aparell de la marca Aria per tractaments de fotorejuveniment.

4 comentarios

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *