Els santcugatencs decideixen com moure’s per la ciutat

El consistori ha iniciat un procés de participació ciutadana per tal de trobar una solució satisfactòria als problemes de mobilitat que presenta la ciutat. Una iniciativa, finançada conjuntament (50%) per la Diputació i l’ajuntament de Sant Cugat, que costarà 240.000 euros i que implicarà a quatre empreses privades: Interlunch, aquella que durà a terme les tasques de planificació, Intra, l’empresa consultora del projecte, MCRIT, l’encarraga de recollir dades estadístiques sobre la ciutat i, per últim, Delibera, la companyia que porta el procés participatiu.
Dit això, els interessats en aportar solucions de mobilitat per Sant Cugat podeu fer arribar els vostres suggeriments a través de la butlleta habilitada per això a la revista de l’ajuntament o per Internet entrant a la pàgina http://www.mobilitatsantcugat.cat/com-participar-hi/digues-la-teva . Teniu temps fins el pròxim 30 de novembre. A partir d’aquest dia, s’organitzarà una taula de treball amb tècnics i representants de la ciutadania per tal de debatre les vostres propostes.
Segons els primers pronòstics de la tinenta d’alcalde de Medi Ambient, Valors Cívics i Mobilitat, Marta Subirà, el Pla de Mobilitat de la ciutat no estarà redactat fins, almenys, passats els mesos d’estiu de 2010. De totes maneres, tota la informació sobre l’estat del projecte s’anirà publicant a la pàgina web http://www.mobilitatsantcugat.cat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *