El pròxim dissabte, primera jornada d’acollida per a nouvinguts

L’ajuntament de Sant Cugat enceta aquest nou curs les sessions de benvinguda: una iniciativa proposada als municipis catalans per la Generalitat a través del Pacte per a la Immigració i la Llei d’acollida. Una iniciativa que consisteix en una primera presa de contacte entre el consistori i els seus nous ciutadans, mitjançant una petita reunió entre els nous empadronaments de la ciutat.
La primera sessió tindrà lloc el proper dissabte 17 d’octubre al Teatre Auditori i es calcula que doni la benvinguda a 1.300 persones (xifra extreta del total d’empadronats entre juny, juliol, agost i setembre). L’acte consistirà en un petit discurs de l’alcalde Lluís Recoder, un audiovisual sobre el més important de la ciutat, una presentació dels serveis de l’ajuntament i de les institucions més importants i, per últim, un comiat i un refrigeri on els assistents podran xerrar de manera distesa amb el personal de l’ajuntament que allí s’hi trobi reunit.
Tots els discursos de la jornada seran traduïs en quatre llengues: català, castellà, anglès i francès i, a més, l’ajuntament ha posat al servei dels interessats en assistir un servei de guarderia. L’acte tindrà una durada d’entre 40 i 50 minuts. El consistori té previst convocar una sessió d’acollida un parell o tres cops l’any, amb l’objectiu principal d’apropar el dia a dia de l’administració al ciutadà i d’ensenyar-li les regles del joc.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *