Sergio Dalma celebra els seus 20 anys de música

Passaven tres minuts de les deu de la nit quan ha aparegut en Josep Sergi Capdevila (Sergio Dalma) damunt l’escenari del Teatre Auditori de la ciutat. No hi cavia ni una agulla. Un públic entregat xiulava i aplaudia sense parar. El seu heroi de joventut estava a pocs metres, preparat per fer-los gaudir d’una nit inoblidable amb la seva música.

Però, de moment tothom seia al seu seient. Fins que han començat a sonar els primers acords del seu gran hit, Bailar Pegados. En aquest moment, un grup de noies molt jovenetes s’han aixecat aplaudint i cridant al ritme de la cançó. Al final del tema, gairebé tota la sala estava, grans i petits, dempeus per viure el moment màgic amb més intensitat.

Després ha vingut el moment de l’engany de final, estudiat amb molta cura per animar encara més l’últim tram del concert. Han passat dos minuts de rellotge i ha tornat amb més força per acabar la feina. Uns instants finals que han tingut el moment més emotiu de la nit amb la dedicació d’una de les cançons a un vell amic seu, desaparegut d’aquest món. Jonathan es deia. Aquí el públic encara ha picat més fort els seus palmells de la mà per participar també de l’homenatge al seu col·lega.

El punt i final ha sigut apoteòsic, amb la lletra de Galilea de fons i la gent de peu vibrant d’emoció. A les onze i mitja en punt, llums obertes i tothom cap a casa o a comentar amb els amics en un bar de la zona el que acabaven de veure. 20 anys no es fan cada dia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *