L’ajuntament destinarà un 6% del pressupost a les entitats

El passat 22 de desembre es van reunir en ple tots els partits de l’ajuntament per votar els pressupostos de l’any 2009. Malauradament, tot i el moment actual de crisi, no es va produir el consens entre totes les forces polítiques, però, tot i la majoria absoluta de la formació nacionalista, CIU va poder pactar amb ICV i ERC una partida de 136,8 milions d’euros en total, dels quals 8.878.382 d’euros aniran destinats a diferents entitats, associacions i agents socials i culturals.

En concret, d’aquests gairebé nou milions d’euros, 1.769.579 s’invertiran en els diferents projectes impulsats per la societat civil, 1.372.135 aniran destinats directament a les associacions per tal d’aconseguir enfortir l’associacionisme local i, per últim, la partida més gran, 5.736.666 contribuiran a fer de Sant Cugat una ciutat amb una identitat interioritzada. Ep! què vol dir el nostre ajuntament amb això? A la presentació esquemàtica que va oferir el regidor d’economia Jordi Joly no ho va dir, esperem sortir properament de l’entrellat.

I és que està molt bé que tres partits de cinc del nostre ajuntament es posin d’acord per una vegada a la vida en aprovar uns mateixos pressupostos, però potser estaria bé que els nostres mitjans de comunicació ens expliquessin, a banda de donar-nos grans xifres, aspectes concrets de com es gastarà l’ajuntament els nostres diners. Estarem atents a les futures informacions del consistori sobre aquest tema, si es produeixen.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *