El PSC vol una gran entesa en cinc grans temes de la ciutat.

El Grup Municipal Socialista presentarà una moció al pròxim ple que se celebri a l’ajuntament per tal de pactar en cinc temes importants de la ciutat. La intenció dels socialistes és que s’escoltin totes les veus del consistori i no només la dels partits governants. A més, consideren que en aquest mandat i en el següent s’acabarà de configurar el Sant Cugat del futur i per aquesta raó, no volen que s’exclogui cap partit d’aquest moment històric.

El portaveu del PSC, Salvador Gausa, explica a la moció quines són les cinc matèries clau a tractar per tots el grups de l’ajuntament. La primera, la introducció de la tecnologia digital a la televisió local; la segona, la futura ordenació territorial de Catalunya; la tercera, el pròxim Pla d’infrastructures de la Generalitat; la quarta, el projecte de tren d’alta velocitat; i la cinquena, l’encaix estratègic en un o varis espais econòmics i empresarials, com per exemple, l’eix de l’A7/B-30.

A més, el grup socialista proposa la creació excepcional, fins que s’aprovi el nou Reglament Orgànic Municipal (ROM), del consell estratègic de la ciutat, que seria un espai on les diferents entitats cíviques del municipi hi podrien participar per debatre i conèixer de primera mà aquests grans assumptes que els socialistes consideren importants per Sant Cugat.

Salvador Gausa, en nom del seu partit, espera establir un nivell de cooperació i consens, amb les altres forces polítiques del consistori, similar al que va permetre la resolució d’altres temes valuosos de la ciutat, com ara l’adopció de la figura del Síndic de Greuges Municipal o el soterrament de les vies del tren.

L’última postura discordant del PSC amb la manera de governar la ciutat, ha sigut la recent elecció de l’alcalde Lluís Recoder com a ponent del proper fòrum econòmic de Sant Cugat Tribuna.

A l’esquerra, Salvador Gausa, portaveu dels socialistes de Sant Cugat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *