Segona caceria de bolets

Avui hem tornat a la muntanya. L’últim intent per trobar rovellons i res, dos i petits. Llàstima! Aquest cop hem anat a un altre lloc, a la dreta del Pi d’en Xandri però només hem vist bolets tòxics i el que ja hem dit, dos rovellonets petitonets. Bé, però ens ho hem passat bé, que és el que compta i hem collit de passada unes quantes figues d’una figuera que també es troba pels volts del Pi d’en Xandri. També hem aprofitat perquè els gossos estiressin una mica les cames i bordessin una estoneta. I és que les possibilitats que ens ofereix el bosc són molt nombroses. De moment, el balanç de rovellons trobats en aquests dos dies de cacera és de 8 rovellons en 2 dies. Les xifres no són gaire bones però confiem en que si plou aviat, trobarem rovellons a cabassos d’aqui a poc. Ja us ho explicarem.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *