Descobrint la Torre Negra

Un altre cop torna a ser dissabte i aprofitant el bon temps hem anat a gaudir del nostre tan estimat bosc. Concretament, hem intentat trobar algun bolet. Tot just som a primer d’octubre, però la pluja dels últims dies ha servit perquè es fessin els primers bolets de la temporada. No hem sortit amb gaires esperances de trobar-ne gaires però Déu n’hi do els que hem collit! Sobretot de cucurrils i pinatells. Rovellons, en canvi, només n’hem collit uns 10. Poca cosa, però tenint en compte que som a 1 d’octubre i que tampoc ha acompanyat gaire la pluja ja ens en podem donar per satisfets. Si més no, hem passat un esplèndit matí a la muntanya i de passada hem fet una mica de país. I no estàvem sols, ja que cada cop és més freqüent veure gent del poble passejant amb els amics o la família per les rodalies de la Torre Negra.

Francament, és un espai que arran de la remodelació de l’ajuntament ha guanyat en passejants. Ara els cotxes tenen prohibit l’accés al camí que va a Can Borrell des de la plaça Rotary cosa que ha afavorit notablement el fet que moltes parelles amb fills s’animin a passar un dissabte al matí a la muntanya. Una iniciativa que ha apropat una mica més la natura a la ciutadania.

Cucurril o també anomenat Para-sol.Pinatell, el bolet més comú dels Països Catalans.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *