Vikram Aditya repassa les conseqüències del Canvi Climàtic a l’India

El passat dimarts 11 de novembre, els santcugatencs vam poder assistir, en un acte organitzat per la ONG Intermon Oxfam a la Casa de Cultura, al testimoni en directe de l’acció social d’un jove indi en pro de la millora del nostre ent orn natural.

En aquest sentit, el nostre jove protagonista va introduir a l’audiència en la situació de risc en que es troba la població de l’Índia per culpa dels excesos en el consum de combustibles fòssils. Gairebé la meitat dels habitants del país viu amb menys d’1,25 dòlars al dia, segons el Banc Mundial.

D’altra banda, ha apropat als oients en la feina que ha fet la Xarxa Índia de Joves pel Clima (Indian Youth Climate Network), de la qual n’és col·laborador a través de diversos projectes com el programa Agents del canvi, el programa Missatgers del clima, que té com objectiu crear un cuadre de joves disposats a fer arribar missatges sobre el Canvi Climàtic y desenvolupament sostenible i la cimera, recentment, acabada de joves de l’Índia sobre el Canvi Climàtic, de la cuál en fou coordinador nacional.

La xerrada s’enmarca dins la campanya anual Visites del Sud d’Intermon Oxfam, titulada aquest any amb la frase «Joves que mouen el món». Del 6 al 16 de novembre, deu joves representants de països del sud, destacats per la seva implicació i lideratge en diferents tipus d’organitzacions socials en les seves comunitats, han estat de gira per diverses ciutats espanyoles per compartir les seves experiències i, sobretot, motivar a altres joves en esdevenir motors del canvi social.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *