Estimar els inmigrants també

Avui en Mn. Blai ha fet una crida, en el sermó de la missa de 12, a estimar a totes les persones del nostre entorn amb independència del color de pell que tinguin, tal i com s’ha indicat a la primera lectura que s’ha llegit.

(Lectura del llibre de l’Èxode 22, 20-26). Així diu el Senyor: «No oprimiràs ni vexaràs al foraster, perquè forasters vau ser vosaltres a Egipte. No explotaràs a vídues ni a orfes, perquè, si els explotes i ells criden a mi, jo els escoltaré…»

D’aquesta manera, el rector ha connectat de manera directa el món celestial de Deu amb una de les vergonyes més detestables de la terra, la discriminació que pateixen milers d’éssers humans en el planeta per causa de la seva raça. Com tractes el teu entorn?

2 comentarios


  1. Doncs sí que és trist q hi hagi gent que no pugui acceptar altres races, cultures i fins i tot altres maneres de pensar. I encara és més trist que els qui tenen més recursos se’n vulguin aprofitar. Hi ha gent massa egoista, però per sort, no tothom és igual.

    Responder

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *