Com desfer-se del nom de la samarreta d’en Saviola?

Ara que estem en plena febre consumista per la proximitat de la festa de reis vull donar-vos un pràctic consell per canviar el nom de la samarreta del vostre ídol preferit caigut en desgràcia per algun acte de traïdoria. Per què, recordeu que els noms de les samarretes de futbol no es poden desenganxar ni amb tota la força de l’univers sencer. Te n’has de comprar una altra i pagar a Can Barça o a qui faci falta o bé reciclar-la segons el mètode que tot seguit us mostrarem.
Nosaltres ho hem fet amb una samarreta del conillet Saviola, el Gran escalfabanquetes del futbol mundial i que va canviar el banc del Camp Nou pel del Bernabéu.

Primer has de posar un 11 tombat a sobre del nom del traïdor i després una etiqueta d’Unicef a sobre, que és gratis!!!! El resultat el podeu jutjar vosaltres mateixos a la imatge de sota. Cost: 12 euros pel número onze. Estalvi: Els 50 euros d’una samarreta nova.

3 comentarios


  1. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

    Responder

  2. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

    Responder

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *