converses amb Carod des del subconscient

Encara que us pugui semblar estrany, aquesta nit he entrevistat el mateix Carod Rovira. Sí, sí, no m’he begut l’enteniment. He xerrat durant una hora com a mínim amb el cap de llista d’ERC al parlament sobre les eleccions de l’1 de novembre. Una veritable exclusiva!

Tot caminant per un claustre que m’ha semblat el de la Universitat de Barcelona, a la Plaça Universitat, hem xerrat, principalment, sobre Mas i CIU i Montilla i el PSC. Del senyor Artur Mas m’ha dit que, com a futur president de la Generalitat, té un millor perfil, sobretot per la seva vessant nacionalista, al de José Montilla. Però també m’ha remarcat que CIU té un problema de fons i és que no ha sabut fer una regeneració correcta d’ençà la marxa d’en Jordi Pujol. Hi sobren molts noms, m’ha dit, de la llista que ha presentat convergència pel Parlament de Catalunya, tot i que no m’ha concretat qui són aquestes persones.

A més a més, m’ha parlat del PSC i del seu candidat, José Montilla, els quals els ha deixat força bé, encara que no m’ha volgut avançar si la seva formació pactarà amb els socialistes. S’ho reserva pel 2 de novembre… Però, aquí ve l’EXCLUSIVA que m’ha comunicat. I és que, en preguntar-li jo sobre el nou partit que s’ha presentat en aquestes eleccions, Ciutadans, que pretén englobar votants d’esquerra i no nacionalistes, m’ha dit que troba que poden ser una nova opció política dins l’arc parlamentari català però que segurament esquerra es mantindrà al marge d’aquesta formació, ja que ambdos partits ara per ara estan molt allunyats de la seva idea de Catalunya.

I amb aquest partit hem acabat la conversa que hem mantingut plegats sobre les eleccions que demà marcaran el present i el futur de Catalunya. Ara ja sabeu, a reflexionar pausadament el vostre vot. Ens veiem a les urnes!

P.D. Perdó als votants i simpatitzants d’ ICV i el PP i de tots els partits que es presenten a les eleccions autonòmiques d’enguany, per no haver parlat d’ells amb el senyor Josep Lluís Carod-Rovira, però és que ens hem hagut d’acomiadar més aviat del compte per culpa d’un aparell anomenat despertador.

Carod-Rovira, amb el meu esperit durant l’entrevista d’aquesta matinada.

1 comentario


  1. Benvolguts, us envio aquest comentari perquè difongueu el BOSC LITERARI DE LA SERRETA, 3ª edició de EL PENSAMENT CATALÀ A TRAVÉS DE LA HISTÒRIA, selecció de textos a càrrec de Víctor Alexandre. S’homenatgeran els següents homenots: Pau CasalsFèlix CucurullJoan OliverMaria-Mercè MarçalFrancesc PujolsPompeu FabraRamon BarnilsEnric Prat de la RibaAntoni Rovira i VirgiliJoan FusterFrancesc MaciàEnric ValorPere CapellàL’acte tindrà lloc aquest diumenge 12 de novembre a les 12.00 del migdia al Carrer Canal de la Mànega de Valldoreix, davant el Carrer Estret de Messina.

    Responder

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *