Santcugatribuna reconeix la trajectòria empresarial del Grup XXI

L’espai fòrum empresarial de Sant Cugat del Vallès, santcugatribuna, va premiar ahir a la nit la trajectòria empresarial i l’esperit emprenedor de Grup d’Empreses Grup XXI amb el premi Anem a Més per a la mitjana empresa.

El guardó, que va recollir el Conseller Delegat de Grup XXI, Santiago Vila Regard, de mans de Philip Kotler (una de les personalitats més importants dins del món del màrqueting), reconeix a Grup XXI com una empresa sensible als canvis del mercat, capaç d’adaptar-se a aquests canvis i competitiva per créixer i mantenir-se en el temps.


El jurat d’Anem a Més, presidit per l’alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha avaluat les empreses guanyadores segons la seva estratègia amb un 25% de la puntuació, i segons els seus resultats, amb un 75% de la puntuació.


Grup XXI, com la resta dels guanyadors del concurs en les diferents categories, participarà en un llibre que exposarà les experiències d’empreses santcugatenques que destaquen per la seva competitivitat i contribució al creixement i consolidació del teixit empresarial.


Grup XXI va néixer ara fa 13 anys com a empresa dedicada al sector de la construcció. Amb el pas dels anys s’ha anat consolidant i diversificant en l’àrea immobiliària i constructora, en l’hotelera i de restauració, en l’àrea de mobilitat i en la de salut.


A l’actualitat, Grup XXI compta amb un total de 250 treballadors entre gent de plantilla i col·laboradors, i va facturar un total de 27,3 milions de euros amb un benefici de 2,2 milions en l’exercici de 2005.

2 comentarios


  1. Esperem que l’ajuntament publiqui la pilota financera que ha creat El Sr. Santiago Vila Regard, el seu alt grau de morositat i tots els llocs de treball destruits per Celo xxi com a conseqüència de la nefasta gestió d’aquest «senyor»

    Responder

  2. Si no sap gestionar una empresa que no es posi a jugar! Va despedir al 50% de la plantilla!

    Responder

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *