El Pessebre es torna a reviure a Sant Cugat

El dissabte 24 de desembre es va celebrar la 27a edició del Pessebre Vivent de la ciutat. Cap allà a les sis de la tarda al passeig dels Plàtans, al costat del Monestir, centenars de santcugatencs es van reunir per contemplar la representació del naixement del nen Jesús. Com cada any, el pessebre va comptar amb l’organització del grup de joves de la Parròquia i amb la col•laboració de 80 nens i nenes plens d’il•lusió. A més, diversos representants del comerç local van oferir als assistents xocolata desfeta i pastes dolces.

A la majoria dels assistents els va agradar la funció, però, alguns van transmetre a ON?Sant Cugat que l’hora potser no va ser la més adient per gaudir plenament de l’espectacle, ja que la poca visibilitat i el fred posaven traves a l’atenció de la representació. Malgrat això, els santcugatencs van trobar molt distret el pessebre vivent i sobretot van fruir d’allò més amb les escenes on s’hi desenvolupava algun tipus de ball o muntatge extraordinari, com la de l’aparició de l’àngel als pastors, amb un efecte de fum inclòs.

El Pessebre Vivent té l’origen en una iniciativa del grup de Joves de la parròquia, ara fa 27 anys, que va consistir en col•locar uns nens en una parada estàtica al damunt d’un carro i en passejar-lo per tot el poble pel gaudi dels santcugatencs. A partir d’aquest moment va néixer la idea de fer un pessebre vivent i poc a poc es va anar estructurant fins a acabar elaborant la grabació de la cinta que, any rere any, serveix de guió per la representació viva del pessebre.

El naixement de la 27a edició del Pessebre Vivent

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *