El Teatre Auditori, seu dels Premis Fundació Caixa Sabadell

El passat dimarts 8 de novembre es van lliurar els 32ens Premis Fundació Caixa Sabadell a l’auditori de Sant Cugat. 102 investigacions i projectes culturals i socials de tot Catalunya van rebre 400.000 euros a la cerimònia de lliurament. 27 dels quals es van quedar en mans de ciutadans de les localitats del Vallès Occidental.

La consellera de Benestar i Família de la Generalitat, Anna Simó, l’alcalde Lluís Recoder, i el president de la Fundació Caixa Sabadell, Lluís Brunet, van assistir a l’acte que va amenitzar el flamenc hip-hop dels santcugatencs “Color Danza” amb el seu espectacle ‘Mientes + k parpadeas’.

Malgrat que en l’edició d’enguany no s’ha premiat cap treball santcugatenc, l’atorgament dels premis s’ha fet a la ciutat, segons el president de la fundació, Brunet, pel dinamisme del municipi i perquè han col·laborat amb diversos projectes des de fa anys, com la rehabilitació del Monestir. 90.152 euros d’ajuda que Recoder no es va oblidar de recordar als assistents a l’acte. A més, la consellera Anna Simó va lloar l’entusiasme de Caixa Sabadell a l’hora de donar suport a les propostes d’atenció social.

Actualment, l’Ateneu acull una exposició patrocinada per la Fundació Caixa Sabadell sobre les millors fotos que va fer Pilar Aymerich a Montserrat Roig. La mostra es podrà visitar fins el 30 de novembre.

El flamenc hip-hop dels santcugatencs “Color Danza” va amenitzar l’acte

1 comentario


  1. I found your site while surfing, and thought I would say hi!Come visit my site about website optimization reportBest Wishes,Kenwebsite optimization report

    Responder

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *