Trompetes els dissabtes pel matí

Per fi som a dissabte i podem gaudir d’una jornada de descans. A més fa bon dia i podem fer una miqueta d’esport, com per exemple, anar a córrer una estona pels meravellosos parcs que té la nostra estimada ciutat. Això és precisament el que fa una colla de Sant Cugat cada dissabte de l’any a partir del setembre. Córrer pels passetjos de Sant Cugat per acabar al carrer de la torre, davant de la carnisseria Tubau (que en pau descansi en Jaume) amb un sprint final triomfal. Un últim esforç que és recolzat pels dependents del Tubau que surten a fora al carrer a rebre’ls tot tocant la trompeta. Un espectacle que es repeteix de setembre a juliol aproximadament cada dissabte a les 9 del matí. Un gran show que no recomano a ningú que tingui l’ocasió de veure’l de perdre´se’l.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *