Sant Antoni desafia la pluja per beneïr la ciutat

Ni els núvols de pluja, ni les poques gotes que van caure sobre els carrers de la vil·la van impedir que la gent gaudís de la seva festa el passat diumenge. Un any més, els santcugatencs es van bolcar en els Tres Tombs, una celebració amb una gran acollida per part dels ciutadans i una de les festes que mostra d’una manera més clara les arrels agrícoles de Sant Cugat. A més, enguany va ser encara més especial, ja que va coincidir amb el 17 de gener, la festivitat de Sant Antoni Abad. Un fet que va fer coincidir en el temps la celebració religiosa amb la festa popular.

Entrades Relacionades:

Sant Antoni Abad 2010 a Sant Cugat.

Passeig fotogràfic per Sant Antoni Abad 2010.

Els Tres tombs del 2006

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *