50 anys tenint cura dels nens de Sant Cugat

Avui la guarderia de Nostra Senyora de Montserrat (l’escola bressol de Sant Fransec, de titularitat pública amb conveni amb la parròquia de la ciutat) ha celebrat els seus 50è aniversari amb una gran festa al carrer Abat Biure número 29. Han vingut animadors infantils i tot l’equip de la guarderia per commemorar el naixement d’una de les escoles infantils més emblemàtiques de la vil·la i que més feina ha fet a la ciutat.

Un acte on ha assistit l’alcalde de la ciutat Lluís Recoder per entregar una placa al rector de la Parròquia de Sant Pere Octavià, Mn. Blai Blanquer, com a símbol de la gratitud que el consistori de la ciutat té vers la feina endegada per aquesta parròquia fa mig segle.

Va ser Mn. Juli, ja difunt i antic rector de la ciutat (abans que Mn. Pere Vivó) quan l’any 1958 decidí que calia obrir un lloc per fer-se càrrec dels nens del poble que no puguessin ser atesos pels seus pares, per motius laborals.

Llàstima que l’edifici de la guarderia tingui els seus anys i sigui antic perquè si no no tindria res a envejar amb les que fan avui en dia. Té dues plantes i fins i tot té un pati ampli amb jocs de psicomotricitat, que avui dia sempre queda bé! Abaix us deixo unes quantes fotos de la guarderia i de l’acte perquè us en pugueu fer una idea. Què tal us sembla?


L’alcalde de la ciutat fent un petit discurs.


El cartell dels 5o anys.

L’alcalde entregant la placa a Mn. Blai.

El patí dels jocs dels nens.

Aquest del quadre és Mn. Juli.


Les dones de la guarderia celebrant el dia.La capella.

Des del primer balcó.

Una de les classes.

El replà.

Un dels lavabos.

L’habitació per canviar i banyar els nens.

La cuina amb la cuinera inclosa.

L’habitació dels més petits.

1 comentario


  1. Hola!Doncs aquesta escola està molt i molt bé i més fa 50 anys!Els nens s’ho deuen passar pipa amb aquest pati tan espaiós!

    Responder

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *