Protegim els nens del món virtual

La nova societat de la informació i de les telecomunicacions està obligant a les persones d’una certa edat (40-50-60 i més anys) a formar-se en un camp que els seus cosins, nebots i fills dominen gairebé a la perfecció. I és que de no ser així, la inexperiència i la innocència d’aquests últims els converteix en una resclosa massa fàcil pels depredadors d’Internet. Es per això que l’ajuntament de Sant Cugat, amb bon criteri, ha publicat un llibre, que es pot descarregar de la Xarxa de manera gratuïta, per orientar al pares i adults en general sobre el risc que corren els més petits en el ciberespai.

Es tracta d’una bona eina que introdueix als novells en l’univers d’Internet per tal de poder aconsellar d’una manera més efectiva els més petits, però més avançats en informàtica i noves tecnologies. I és que no podem deixar els nostres nens sols en aquest món, ja que, tal i com es diu en el llibre, deixaríeu el vostre fill sol al parc? Jo, sincerament, no, i tu?

Pots descarregar-te el document aquí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *