Sant Cugat, primera ciutat en allotjar el Saló Espai Empresarial Vallès Occiental

El passat dimecres 30 de novembre es va clausurar la primera edició del Saló Espai Empresarial Vallès Occiental al Trade Center de la ciutat. En l’acte de cloenda, el regidor d’economia, Jordi Joly, va afirmar que en els pròxims mesos els ajuntaments de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola signaran un consorci per enfortir els seus parcs empresarials. A més, va manifestar la voluntat de l’ajuntament de continuar promovent la dinamització de les empreses de la ciutat amb iniciatives com aquesta i altres com el fòrum econòmic Santcugatribuna.

El Saló va oferir als assistents quatre conferències durant els dos dies que va tenir de durada, a més de dos tallers d’habilitats directives. D’entre totes les conferències destaca la que va oferir el Director Acadèmic i Director de l’Àrea de l’EAE Business School, Josep Beltran, i Òscar Martínez, membre del Departament Tresoreria i Mercat de Capitals de Caixa Penedès. En aquesta ponència, titulada “l’empresa enfront de l’encariment del diner i ètica i gestió financera”, es va destacar la pujada del tipus d’interès a partir del gener de l’any vinent i el foment per part de les empreses de l’estat d’una cultura del benefici ràpid: una política de funcionament que, segons Beltran, a llarg termini tindrà unes conseqüències negatives per l’economia espanyola.
Espai Empresarial, l’entitat organitzadora del nou saló, va néixer per satisfer la necessitat que tenien les comarques catalanes d’un espai obert i proper de promoció i millora continua del teixit empresarial.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *