Propòsit del 2010: millorar el català

Amb el nou any són molts els que es plantegen noves fites per aconseguir al llarg dels 365 dies que tenen per endavant. Alguns decideixen deixar de fumar, d’altres es proposen baixar uns quants quilos de més i alguns també s’animen a aprendre un nou idioma o a perfeccionar-ne un altre. És per aquest motiu que trobo interessant oferir aquesta setmana un document pdf amb un curs de de nivell C de català de la Generalitat.

El més interessant que he trobat del llibre, a banda d’estar llicenciat en Creative Commons, fet que permet difondre lliurement el seu contingut sense cap tipus de penalització, és que, al marge de la teoria, disposa d’un bon grapat d’exercicis i de la seva solució corresponent. A més, conté molts exàmens de mostra per fer-se una idea del que un es pot trobar quan estigui fent la prova oficial.

El llibre us el podeu descarregar de manera gratuïta al següent enllaç.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *