L’ajuntament s’uneix al programa de la Diputació d’atenció a la gent gran

Si té més de 79 anys i avui rep una carta de l’ajuntament amb una petita carpeta a dins, segurament serà per presentar-li els serveis assistencials que el consistori ha preparat per a la gent gran de Sant Cugat. Un projecte, que s’inicià en una primera fase l’any 2004 i que, des d’aquest any, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que rep el recolzament del personal de la Creu Roja, és conèixer els interessos i les necessitats de les persones grans i apropar l’administració al ciutadà. Els resultats d’aquesta acció, que arribarà enguany a 1.071 persones, es publicaran en forma d’informe el mes de febrer del 2010 i serviran per a què l’ajuntament pugui planificar millor els diferents serveis d’atenció a aquest col·lectiu.
Tan de bo aquesta proposta serveixi perquè el consistori es posi les piles en matèria social i solucioni tots o gairebé tots els problemes que els hi plantegin els ciutadans. Haurem d’estar atents quan es presentin les dades de l’informe el mes de febrer i veure si els problemes que van transmetre els nostres avis l’any 2007 a l’ajuntament són els mateixos o no. Recordem que aquell any les principals preocupacions feien referència a la millora dels carrers, a la vigilància i la seguretat, al transport públic, a la possibilitat de crear un hospital públic i altres temes referents a pensions i ajuts assistencials diversos.

1 comentario


  1. Em sembla una bona acció, així l'ajuntament té un bon punt de referència per tirar endavant. Però ara que hi penso…potser les obres que esteu patint són de les demandes dels avis!jejeje

    Responder

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *