Fantasmes a Sant Cugat?

De tant en tant n’hi ha bretolades que tenen certa gràcia i que fan despertar la consciència dels qui la contemplen. Aquest és el cas d’una pintada que ha aparegut fa unes setmanes en una senyal de prohibit aparcar a la cruïlla entre el carrer Rius i Taulet i el final de l’Avinguda Catalunya. Un símbol que amb el nou dibuix (un fantasma) recorda a la pel·lícula Ghostbusters! (Caçafantasmes!).

Això voldrà dir que Sant Cugat és una ciutat plena d’espectres sense cos que pul·lulen per la vida sense un sentit clar i definit? Quantes persones de la nostra vil·la assisteixen amb regularitat a les reunions de veïns i als cosells de districte? Quants homes i dones dediquen una mica del seu temps a atendre a un familiar vellet que, per motius diversos, no pot gaudir tan intensament com nosaltres de la seva existència? Quants individus es queixen dels polítics, sense moure ni un dit per mira de fer la vida dels del seu entorn més fàcil i agradable? Quanta gent critica a l’Església de rica i pomposa, mentre no fan altra cosa que ingressar bitllets i bitllets al banc?

Per tots aquests motius, reivindico que torni en tots nosaltres la figura del cançador de fantasmes i que cadescú de nosaltres caci els seus propis mals esperits que no fan més que alimentar el seu ego personal i fomentar la construcció d’una ciutat cada cop més aïllada i desangelada. Si tothom funcionés d’aquesta manera que proposo, no tindria cap sentit que existís cap tipus de policia, ni autonòmica ni estatal, i els kubotans perdrien la seva més absoluta utilitat. A pels fantasmes!!!!!

2 comentarios


  1. Estaria d’allò més bé que tothom actués en funció de la seva conciència, però és una utopia… Segur que apareixeria algú i s’aprofitaria de la bona fe de la gent.Però de moment et pots conformar que s’acosta el Nadal i que per aquestes dates, en general, la gent es torna un xic més bona.

    Responder

  2. Per cert! M’encanta la foto jeje. M’encanta aquest art al carrer que no ofen a ningú ^^

    Responder

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *