L’oblidat Barri del Monestir

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Sant Cugat la festa major del Barri del Monestir, un dels indrets més pintorescos de la ciutat. Sobretot perquè s’hi barregen moltes cultures, ja que és una zona configurada majoritàriament per la immigració. Andalusos i murcians, bàsicament, es mesclen amb catalans, sudamericans i africans. A més, té la peculiaritat de ser un dels districtes del municipi amb un percentatge més elevat de gent gran, en contrast amb les milers de parelles joves i amb criatures que, darrerament, s’han instal·lat a Sant Cugat.

Un barri encisador que cal cuidar entre tots i, principalment, per part del nostre ajuntament. Perquè aquest barri també forma part de la ciutat que ens estimem. I, des de fa cinc anys els seus veïns recorden amb la celebració d’una festa major pròpia que aquest indret està necessitat d’accions per part del consistori.

Concretament, reclamen, de manera prioritària, la creació d’un casal d’esbarjo propi del barri per la gent gran (actualment els avis i àvies de la zona només disposen de la residència que la Generalitat), una unitat mèdica de primers auxilis (amb una infermera per evitar desplaçaments fins el CAP per només fer analítiques i semblants), el recobriment de les pistes esportives de Sant Francesc i la creació d’una escola bressol, ja que, com molt bé es va cansar de repetir en la senyora Berta Rodríguez del PP en les darreres eleccions, en els últims quatre anys no s’ha inaugurat cap equipament d’aquest tipus. Esperem que se’n faci ressò l’equip que ens governa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *