La FAV alerta als poders públics per què redueixin la pressió fiscal

Els principals membres de la Federació d’Associacions de Veïns de la ciutat (FAV) van mostrar el passat 28 de novembre a l’Ateneu la seva preocupació pel continu augment de la pressió fiscal de l’administració pública sobre els ciutadans. A més, des de la federació es van demanar tres mesures urgents per paliar aquesta situació: reduir el 4% d’IVA en els serveis bàsics (aigua, llum, etc.); canviar la llei d’hisendes locals per tal que els ajuntaments tinguin més dotació econòmica per part de l’administració de l’estat; i per últim, trobar alguna solució a l’augment constant de l’Impost de Bens i Immobles, ja que, segons Manel Sánchez, els president de la federació, aquest és un dels principals motius de l’abandonament de la ciutat per part de molts veïns.

Aquesta manifestació pública de la FAV respon a la campanya Per un nou finançament, prou pressió als ciutadans, impulsada per la Confederació de Federacions d’Associacions de Veïns de Catalunya (CONFAVC). Segons un estudi d’aquesta entitat el preu dels subministraments bàsics entre 1999 i 2003 ha augmentat un mínim del 80% i un màxim del 400%.

A banda de Manel Sánchez, van assistir a l’Ateneu per representar les diferents associacions de veïns de Sant Cugat, Carlos Granados, de Les Planes, Pilar Escriche, de La Floresta, Jaume Massanés, de la Junta de la Federació, Jordi Murgó, del barri Monestir i Josep Maria Àngel, de Mira-sol.Els representants de les associacions de veïns de Sant Cugat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *