Sant Antoni 2010 a Sant Cugat

El dia (17 de gener) va començar a l’església del Monestir  amb l’assistència de l’abanderat a la missa de les nou del matí i amb el posterior repartiment del pa beneït per part dels membres de La Penya Regalèssia. Tot seguit, va començar la tradicional cavalcada, formada pels cavalls de les principals hípiques de la ciutat i els carros, ases i cavalls d’alguns particulars de Sant Cugat i de la comarca.

La rua va ser beneïda pel rector de la parròquia, Mn. Blai Blanquer a les dotze del migdia i va acabar a les dues de la tarda a la Plaça de Barcelona, on es va repartir cava i coca entre els assistents.

Passeig fotogràfic per Sant Antoni Abad 2010. 

Els Tres tombs del 2006

Sant Antoni desafia la pluja per beneïr la ciutat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *