Pròxim inaugura la seva botiga virtual

El supermercat del carrer Vallès ha posat part del seu catàleg de productes a Internet, per tal de facilitar la compra als seus clients. De moment, ha començat introduint una selecció d’articles adreçats, prioritàriament, al col·lectiu llatinoamericà, com ara el Choclo de la marca Nativo, l’Avena Quacker o la Yerba Mate de la marca Campesino.
L’adreça electrònica de la botiga és http://www.proxim.masopciones.com, i, en les pròximes setmanes, ampliarà el seu catàleg a d’altres productes pensats per altres tipus de públic. De moment, teniu 15 productes, aptes pels pal·ladars més exòtics.
Pròxim Online és la divisió per Internet d’un comerç tradicional de la nostra ciutat, ubicat al número 58 del carrer Vallès, i que aposta per les noves tecnologies com a forma de superar la crisi i ampliar mercat.

________________________________________________________

Pròxim inaugura su tienda virtual

El supermercado de la calle Vallès ha puesto parte de su catálogo de productos en Internet, para facilitar la compra a sus clientes. De momento, ha comenzado introduciendo una selección de artículos dirigidos, prioritariamente, al colectivo latinoamericano, como el Choclo de la marca Nativo, el Avena quack o la Yerba Mate de la marca Campesino.

La dirección electrónica de la tienda es http://www.proxim.masopciones.com, y, en las próximas semanas, ampliará su catálogo a otros productos pensados para otro tipo de público. De momento, tiene 15 productos, aptos para los paladares más exóticos.

Pròxim Online es la división de Internet de un comercio tradicional de nuestra ciudad, ubicado en el número 58 de la calle Vallés, y que apuesta por las nuevas tecnologías como forma de superar la crisis y ampliar mercado.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *