Aquest dissabte, construïm el Pla local de Joventut

El proper 24 d’octubre l’ajuntament de Sant Cugat ha organitzat una reunió, a les 5 de la tarda, amb joves de 16 a 30 anys, al Casal de Torreblanca, per tal d’acostar-se a les problemàtiques reals d’aquest col·lectiu. Una iniciativa que servirà per redactar el futur Pla local de Joventut 2009-2011, que substituirà l’anterior del 2005 (2005-2007) i que ha sigut encarregat a l’empresa La Carpa d’eines.

En aquest sentit, cal esmentar les principals demandes dels joves santcugatencs, segons la diagnosi inicial que ha dut a terme aquesta empresa especialitzada en processos participatius: poder realitzar amb més llibertat activitats al carrer, sala de concerts, accés al treball i a l’habitatge.

La regidora de Joventut, Esther Salat, ha comentat que si el pròxim dissabte s’acostessin al Casal de Joves Torreblanca 25-30 joves amb ganes de col·laborar n’estarien satisfets. El nou Pla de Joventut es portaria al Ple el pròxim mes de desembre per tal de tancar-se a finals d’any.

La Carpa d’eines va ser l’empresa encarregada de desenvolupar el procés participatiu i la redacció del nou Pla local de Joventut 2008-2011 de l’ajuntament de Vic.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *