Campus Rock escalfa motors

L’últim cap de setmana d’octubre, del 29 a l’1 de novembre, tindrà lloc a Sant Cugat la tercera edició del Campus Rock, les jornades de formació per a joves músics i cantautors que l’ajuntament organitza junt amb la Societat General d’Autors i Editors (SGAE). Un esdeveniment que aquest any compta com a principals novetats amb els homenatges a la Nova Cançó, amb Roger Mas com a professor, i al desaparegut Michael Jackson. A més, el músic Ernesto Briceño dirigirà un taller de Rock-Classic.

De moment, ja s’ha cobert una tercera part de les places ofertades (30) i el termini per apuntar-se conclou dos dies abans de l’inici de les classes. El preu de la matrícula és de 60 euros pels residents de la ciutat i de 75 euros pels de fora. L’al·licient que tenen els participants és que l’SGAE s’ofereix a gravar les millor cançons que es composin durant les jornades en un estudi professional. De moment, ja s’han editat 17 cançons des de la primera edició, disponibles al web del campus.
El pressupost municipal destinat a aquesta iniciativa és de 12.000 euros, tal i com ha informat a la premsa la regidora d’Educació i Joventut, Esther Salat i les classes es duran a terme a la Casa de Cultura. Els concerts es realitzaran a la Plaça del Rei o al Centro Popular Andaluz, en cas de pluja.
Programa detallat:
Dijous 29 d’Octubre
22h Concert de Professors a Centro Popular Andalús de Sant Cugat del Vallès.
Divendres 30 Octubre, a la Casa de Cultura.
16h Benvinguda i xerrada informativa.
17h Assignació de grups i repertori.
18.30 Combos de Pop Rock.
20.30h Sopar.
21.30-23h Taller de Composició de Cançons. Professor: Roger Mas.
Dissabte 31 Octubre, a la Casa de Cultura.
10h Combos específics i de Pop/Rock.
13.30h Dinar.
16h Taller: Rock & Classics.
Professor: Ernesto Briceño.
18h Combos específics i de Pop/Rock.
20h Jam Session a càrrec dels alumnes (activitat oberta).
22h Sopar.
23h Campus Autor.
Diumenge 1 de Novembre, al Casal de Joves Torreblanca.
10h Assaig temes Campus Autor.
13:30h Dinar.
15h Assaig Concert de Cloenda.
16h Proves de so.
19h Concert de cloenda a la plaça del Rei.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *