Jaume Massanés, el regidor del poble

Avui ha sigut un dia molt important per la política local santcugatenca. La sala de plens de la casa consistorial estava plena de gom a gom per assistir en directe (19:00) als diversos assumptes de l’ordre del dia. Un programa d’actes d’on sobresortia un per damunt dels altres: la investidura d’en Jaume Massanés i Papell com a nou regidor d’ICV en subsitució de l’Assumpció Reyes, que abandona el càrrec per motius personals.

Per què és important el senyor Massanés? Primer de tot perquè és una persona que en els últims tres anys ha mantingut un estira i arronsa constant amb el poder sense estar afilitat a cap partit polític i ha demostrat un lideratge i unes ganes de canviar les coses superiors que la resta de membres de l’oposició.

En segon lloc, perquè és un polític caigut als inferns de la gent del carrer, desenganyat d’una política i uns polítics que s’han allunyat massa del ciutadà amb un discurs tebi, sense grapa i carregat de demagògia.

En tercer lloc, perquè és un treballador nat, sempre al servei dels seus principis, tant en el terreny local com en el terreny nacional català.

En quart lloc, perquè és un santcugatenc d’adopció i un exemple d’integració en un indret per a tantes i tantes persones de fora que conviuen a la nostra ciutat. Concretament, penso en totes aquelles parelles joves que han vingut de Barcelona i que encara no s’han acostat a fer una visita al Monestir o al Claustre i que, encara menys, s’han apropat al Pi d’en Xandri (què és això!?).

En cinquè i últim lloc, perquè és l’autor de la publicació electrònica, Un altre Sant Cugat, que arriba a més de 2.000 adreces, i que s’ha erigit com l’alternativa més important al totpoderós eix mediàtic local Diari de Sant Cugat-Tot Sant Cugat-Ràdio Sant Cugat.

A continuació podeu veure i escoltar la investidura d’en Jaume Massanés i Papell i el posterior discurs del nou regidor.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *