Creix el 15% el nombre de beneficiaris de Cáritas Sant Cugat

Segons l’informe anual que ha presentat la delegació santcugatenca de l’Organització No Governamental (ONG), Cáritas, el nombre de persones que ha rebut les ajudes d’aquesta organització a la ciutat va ser de 1.810 durant l’any 2008, l’equivalent a 782 famílies.

D’altra banda, Cáritas Sant Cugat va gastar 555.400 euros amb les persones més desfavorides de la ciutat. Concretament, aquesta quantitat de diners va sortir de l’aportació del fons europeu, el Banc dels Aliments i les aportacions en espècie dels particulars (30%), de Cáritas Barcelona (29% una xifra que, segons el rector de la Parròquia, Mn. Blai Blanquer, s’ha multiplicat per 10 respecte l’any 2007), de les aportacions anònimes dels propis santcugatencs (19%), de La Caixa (18,5%) i, per últim de l’Ajuntament de Sant Cugat (5,5%).

A més, avui, dia en què la ciutat ha celebrat el dia de Corpus, l’ou ha tornat a ballar a la llotgeta del Monestir enmig d’un ambient familiar i de cordialitat. Esperem que la crisi contribueixi, almenys, a enfortir els lligams de veïnatge entre els habitants de la ciutat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *