Opinant sobre Recoder i els seus viatges

Avui SantQgat.cat ha sortit al carrer per copsar l’opinió dels santcugatencs sobre la gestió municipal de l’equip de govern que encapçala el senyor Lluís Recoder i ens hem trobat amb una amplia majoria que està d’acord en termes generals amb la manera de dirigir la ciutat, però que discrepa amb alguns aspectes concrets com les eternes obres de la Rambla del Celler, la manca d’inversió en assistència social i el descontrol en el creixement de la ciutat, per posar alguns exemples.

A continuació, es pot escoltar el que ens han dit els ciutadans, tot responent a la pregunta,

Quina opinió té de la gestió municipal de l’alcalde Lluís Recoder?

A més, hem preguntat als habitants de Sant Cugat sobre el què pensen respecte els costants viatges que el nostre alcalde Recoder fa per les diferents ciutats de Catalunya, Espanya i el món, com ara la seva més recent estada a la Xina, i ens ha sorprès el desconeixement generalitzat sobre aquest assumpte. Un fet que deixa molt en evidència la capacitat de l’ajuntament per fer arribar la seva acció de govern als ciutadans de peu i la inoperància dels mitjans de comunicació locals per transmetre-ho.

Si a vostè també li ha agafat per sorpresa, en el següent enllaç pot llegir i escoltar les notícies que van fer els de Ràdio Sant Cugat sobre el tema del viatge a la Xina.

http://www.radiosantcugat.com/index.php/informat/Economia/30121.htm

http://www.radiosantcugat.com/index.php/informat/Economia/30415.htm

A continuació es pot escoltar l’opinió dels santcugatencs sobre això, tot responent la pregunta

Què en pensa dels constants viatges que l’alcalde fa pel món amb diner públic i en concret, del recent viatge a la Xina?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *