«A Sant Cugat li fa falta algo trencador»

Jaume Carrera, blocaire de eltotdesantcugat no està content amb l’oferta d’oci de la nostra ciutat. Bé, de moltes altres coses més i per aquest motiu, des del nostre mitjà hem volgut recollir totes les seves impressions, per tal d’aconseguir entre tots anar millorant, dia a dia, la nostra estimada població.

L’entrevista és llarga, dura uns 45 minuts, però no hem volgut retallar gaire tros de la gravació original, ja que considerem que la conversa que vam tenir amb ell va ser del tot profitosa i no volíem pas negar-vos les seves reflexions al voltant de Sant Cugat, Internet, Catalunya i el món sencer, amb especial atenció a la Xina.

Un motiu més per escoltar aquest àudio que us presentem a continuació que, de fet, dura només el mateix que una part d’un partit de futbol i, pels aficionats a aquest esport, aquest període, passa volant. Sobretot si el joc desplegat sobre el camp es d’una estètica de qualitat, esclar. I nosaltres creiem que el que trobareu aquí s’ha d’escoltar. Si més no, és una alternativa al que sentim i llegim cada setmana en els mitjans locals convencionals.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *