Tornada a la rutina

Demà molts nens i nenes començaran un nou curs escolar. Els polítics aquesta setmana s’hi han posat i la resta de mortals, ja fa dies que hem tornat a la feina, això si hem tingut la sort de tenir vacances. Uns dies de descans que alguns els hem aprofitat per desconnectar de l’atrafegada vida laboral i que d’altres les han invertides en ajudar els altres en camps de treball a diferents indrets del planeta. Molts segurament hauran anat a la India, concretament a Calcuta, a ajudar a les monges de la Mare Teresa. Aprofitant que s’han complert 10 anys de la seva mort, afegeixo un vídeo que hi ha penjat al youtube sobre la seva figura. Una dona que no feia mai vacances, però que, en canvi, era feliç.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=k-IQJghxuXk]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *