Reportatge APM a Sant Cugat

El reporter amb bigoti més conegut de Catalunya va venir a Sant Cugat amb motiu de la Festa Major (28 juny) a fer la tradicional estripada de cada any. Que què és una estripada? Doncs és un pròleg alternatiu i humorístic que repassa l’actualitat del poble i comenta les diferents activitats que s’hi desenvoluparan a la festa. I enguany el reporter amb bigoti o el també conegut amb el nom de Carles Capdevila, ens va oferir un memorable i divertidíssim reportatge en clau d’humor sobre la nostra ciutat.

Carles Capdevila és l’ànima de l’APM, Alguna pregunta més, que triomfa a Catalunya Ràdio com un micro programa humorístic dins el Matí de Catalunya Ràdio de l’Antoni Bassas. Des de fa uns anys entretenen també a l’audiència televisiva de TV3 amb les millors pífies i curiositats de la tele.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qj0W1-ky64k]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *