Verjus Catering Traiteur obra una botiga a Sant Cugat

El passat 6 de juny, Grup XXI, que engloba empreses dedicades principalment a la construcció i a la restauració, va inaugurar la botiga Verjus Catering, en ple centre de la ciutat. Un establiment de més de 100 m2 de menjar per emportar, degustació i productes gourmet que en el seu dia d’estrena va comptar amb la presència de personalitats de Sant Cugat prou conegudes com el director de l’auditori, Pep Tugues, el tinent alcalde de joventut Eduard Pomar i l’alcalde Lluís Recoder. A més dels directors de Verjus Catering Traiteur, Lluís Nadal i Xavier Cabré i del conseller delegat de Grup XXI, Santiago Vila.

A l’acte els convidats a la inauguració van poder gaudir d’una mostra de les “delicatesens”de la botiga. D’entre els diferents productes que hi van haver, en destaca el “sushi” amb botifarra i truita. I ja per postres els assistents van poder degustar unes poques cireres.

1 comentario


  1. ARA JA TENIM EL VERJUS EN TRASPAS POTSER CAL INVERTIR AMB ELS TREBALLADORS I NO NOMÉS BUSCAR EL BENEFICI. GRACIES PER DEIXAR INCLOURE COMENTARIS SON ASPECTES QUE TAMBÉ HAURIEN DE SABER-SE A SANT CUGAT NO NOMÉS S’HAN D’INSTAURAR EMPRESES TAMBÉ CAL MIRAR EL BENESTAR DELS TREBALLADORS INSISTEIXO.

    Responder

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *