Catalunya celebra els 100 anys del Terrassa

El passat 24 de maig es va viure un esdeveniment històric a pocs quilòmetres de Sant Cugat. El club de futbol de Terrassa commemorava els seus 100 anys d’història i per primera vegada Catalunya disputava un partit fora de Barcelona i ho feia a una de les capitals del Vallès Occidental. I el convidat a la festa, tot i no ser el que els aficionats haguessin estriat, estava a l’alçada del que aquella nit s’estava celebrant: la selecció mundialista de Costa Rica.
El resultat, com sempre passa en els partits amistosos, va ser el de menys (2-0 a favor dels catalans). L’important va ser la festa que s’hi va viure, amb castellers, bastoners i els gegants de Terrassa. Amb tot, només van assistir al camp 8.156 espectadors, segons l’organització del partit, quan hi cabien 11.500. Certament, una xifra baixa si tenim en compte, que en el darrer partit que va jugar la selecció catalana al Camp Nou hi van assistir al voltant de 30000 seguidors. 
N’hi ha diversos motius que expliquen aquest fet: l’elevat preu de les entrades, la possibilitat de seguir el partit des de casa en directe per TV3, el ser dimecres un dia laborable o el cansament que molts aficionat tenen de veure la seva selecció jugant partits de “costellada” i sense les seves grans figures. Ja que no cal oblidar que per aquest partit, l’entrenador Pere Gratacós no va poder disposar de les seves estrelles, Puyol, Xavi, Cesc i Luis García, convocats per jugar el mundial d’Alemanya amb Espanya. No obstant això, la gent que es va acostar a l’Estadi Olímpic de Terrassa va poder gaudir de l’espectacle i va poder homenatjar un dels clubs més emblemàtics del Vallès.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *