Els comerciants del Barri del Monestir deixen la Federació local

El passat 8 de maig l’associació de comerciants del barri del Monestir es va donar de baixa de la Federació de comerciants de Sant Cugat. No se senten prou representats ni tampoc ben atesos i per això marxen de la Federació. Però, sobretot l’abandonen per la manca d’informació que han tingut en matèria dels pressupostos del 2005 i del 2006.

El vice-president de l’associació, Jaume Valls, va explicar davant dels mitjans de comunicació locals que a partir d’ara tindran més feina per coordinar les diferents accions de l’associació, però que també disposaran de més diners per gastar en les despeses que generin les necessitats dels seus socis. A més, d’aquesta manera es podrà negociar directament amb l’ajuntament.

D’altra banda, des de la federació de comerciants de seguida van voler pronunciar-se al respecte i van lamentar que una de les nou associacions es donés de baixa de la federació. No entenen perquè diuen que no els han informat quan, segons ells, cada dimarts se celebra una junta entre els representants de les associacions i es debaten per igual els temes que més preocupen als comerciants de Sant Cugat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *