Set Ball celebra el seu 1er Open Juvenil Absolut

El passat diumenge 2 d’abril, es va disputar la final del primer Open juvenil absolut que el club de Tennis Set Ball ha organitzat durant els mesos de febrer i març. A l’acte d’entrega dels premis, el propietari del club, Francesc Domenc, va agrair als participants la seva presència en el torneig i va expressar la seva voluntat de repetir-lo en els pròxims anys. També va reconèixer la feina ben feta a tots aquells que han fet possible l’organització de l’event.A més, a l’acte hi va assistir el tenista professional i santcugatenc Àlex Corretja que, òbviament, no va passar inadvertit, ja que tots els guanyadors van voler fer-se una foto amb l’esportista. Referint-se a ell, Domenc va animar als participants a emmirallar-se amb una persona que ho ha sigut tot en el món del tennis professional.

Han sigut dos mesos de competició, on hi han participat prop de 450 nois i noies de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, la majoria dels quals socis d’una àmplia varietat de clubs de tenis de les comarques de Barcelona. L’any que ve espera la segona edició del torne

Fotos de l’acte d’entrega dels premis.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *