La FAV reclama la reducció de les llistes d’espera a l’especialista

L’associació de veïns de Sant Cugat va alertar el passat dimarts 24 de gener que, tot i que l’hora pel metge de capçalera es dóna en uns terminis raonables, es mantenen les llargues llistes d’espera per anar a l’especialista. Josep Maria Àngel, representant dels veïns de Mira-sol, va puntualitzar que, en el millor dels casos, la visita es programa per dintre d’un mes. Per aquest motiu, des de la FAV es demana una millora dels recursos en la sanitat per part de la Generalitat.

A més, també han manifestat la seva preocupació per la construcció del tercer CAP de la ciutat ja que, segons l’associació, hauria d’estar en funcionament pel 2008. Cosa semblant pensa sobre el futur hospital públic de Sant Cugat, que hauria d’estar enllestit el 2010 per tal assistir d’una manera més efectiva els seus ciutadans i els habitants de la rodalia.

Per últim, van voler animar a l’administració publica a continuar elaborant campanyes informatives sobre la drogaaddicció i l’educació sexual destinades als joves dels Instituts de Secundària. A més, van destacar, com a aspectes positius, el trasllat del Centre de Salut Mental de la ciutat amb un augment de la seva oferta.


A l’esquerra, Josep Maria Àngel, representant dels veïns de Mira-sol, exposant la seva crítica als serveis sanitaris.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *