Festa zamorana al Camp Nou

El dimecres 11 de gener el Barça es va imposar al Zamora en la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei de futbol. No va ser un partit amb gaire més història que els gols del Barça, 6 i el rival amb qui s’enfrontava l’equip blaugrana, el Zamora. Era la primera vegada que aquest equip venia a jugar al Camp Nou i quina millor rebuda que encaixar un gol en el minut 1 de partit. A partir d’aquest moment, només va caldre tenir paciència per veure com queien el gols a l’interior de la porteria del Zamora. No obstant això, la festa zamorana va ser una constant durant els minuts que va durar el partit.

A més, els aficionats del Zamora no van voler deixar escapar l’oportunitat de fer, per un dia, d’ambaixadors de la seva terra. Pancartes com la de “Zamora existe”, recolzant el seu equip i la seva cultura engalanaven les
grades del Camp Nou. Fins i tot s’hi va desplaçar una delegació de l’Associació Centro Cervato de Catalunya, representant el poble zamorà de Villardeciervos, d’uns 600 habitants i amb diferents membres allotjats a Sant Cugat. Gerardo Melgar, responsable de la societat, va dir a ON?SantCugat que “malgrat la golejada, hem disfrutat molt amb el nostre equip i sobretot, hem ajudat una mica més al coneixement del nostre territori”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *