Èxit del Circ Cric a Sant Cugat

El passat diumenge 8 de gener va tenir lloc l’última funció del Circ Cric a la ciutat amb una molt bona acceptació dels assistents. Tothom va quedar content i satisfet d’una actuació que va agradar tant als nens que hi van anar, com als pares i familiars que els van acompanyar.

A les 5:30 de la tarda, sota una carpa plena de gent, va actuar per darrera vegada a la ciutat la companyia de circ creada l’any 1981 per l’entranyable pallasso Tortell Poltrona i dissolta un any més tard per falta de suport institucional. Sense animals a la pista, la dansa, la gimnàstica, els malabars i uns divertits gags elaborats per diversos pallassos van ser alguns dels plats que va poder gaudir el públic assistent.

L’any 2005 va renéixer el Circ Cric i des de l’estiu passat la companyia està de gira per tot Catalunya. El Circ actua conjuntament amb Pallassos Sense Fronteres, una ONG creada també per Jaume Mateu (Tortell Poltrona) que, amb els seus acudits, porta el riure a aquells països on la guerra i el caos és un fet normal en la vida de la gent.El públic santcugatenc durant la darrera funció del Circ Cric

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *